wat kunnen PATISSIERS & CHOCOLATIERS doen met de printer?!

De focus biedt veel toepassingen!


GEPERSONALISEERDE CHOCOLADE REPEN, KOEKJES EN CAKES.

Creëer gepersonaliseerde vormen zoals logos, teksten of artistieke toppings rechtstreeks op chocolade repen, cakes, koekjes of elk ander voorwerp.

U van kiezen uit verschillende ingrediënten voor het printen. Voorbeelden zijn chocolade, ganache, fondant, marsepein en fruit puree.

Om meer te weten te komen over onze recepten, bezoek onze recepten pagina.


GEPERSONALISEERDE DESIGNS VOOR SPECIFIEKE GELEGENHEDEN

Zeg altijd ''ja'' tegen klanten die opzoek zijn naar iets exclusief.

Presenteer cakes voor specifieke gelegenheden en zakelijke gelegenheden; voldoe aan alle wensen voor gepersonaliseerde vormen, zonder de hulp van dure mallen.

Verkrijg voldoening van de klant en bespaar tegelijkertijd geld.

SEIZOENSPRODUCTEN EN VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN

Vergroot snel en gemakkelijk uw assortiment voor feestdagen.

Blijf vernieuwd en kom de behoefte van de markt tegemoet met de nieuwste trends, zonder een verandering te maken aan uw standaard methoden of productie en zonder grote investering in nieuwe mallen of machines.


UNIEKE DECORATIES EN GARNITUREN

Produceer meerdere gepersonaliseerde decoraties tegelijk.

Een kleine batch kan gemaakt woorden binnen minuten (Bijvoorbeeld: 15 minuten om 20 chocolade garneringen te printen, de exacte tijd hangt af van het design).

U kan meerdere ingrediënten printen (lees meer hier) en deze onmiddellijk gebruiken of invriezen voor later.Zak onderuit, neem een pauze en laat de Focus zijn werk doen!

INNOVATIEVE PRODUkTEN EN ARTISTIEKE  PRONKSTUKKEN

Laat uw creatieve ideeën realiteit worden!

Ontwikkel nieuwe producten, gerechten en pronkstukken om zo uw klanten versteld te doen staan en om u zelf te onderscheiden van uw concurrenten.

U kan experimenten met verschillende ingrediënten en nieuwe vormen maken die voorheen niet met de hand of met een mal gemaakt konden worden.

Neem een kijkje in onze galerij voor inspiratie of download designs die klaar zijn voor gebruik, om te zien hoe het werkt.